Descrierea produsului

Geanta pentru scutece Silver Cloud este perfecta pentru a aduna si transporta tot ce ai nevoie pentru tine și pentru copilul tau, in timpul plimbarilor.

In interiorul compartimentului principal, prevazut cu fermoar, veti regasi patru buzunare interne spatioase, pentru recipiente, alimente, obiecte de schimbat si chiar un compartiment special, pentru scutecele murdare !

Compartimentul exterior este dedicat depozitarii elementelor si accesoriilor esentiale, ce necesita acces facil si rapid.

Geanta include o salteluta impermeabila, dedicata schimbatului scutecelor in timpul calatoriilor, plus un suport detasabil, termoizolant, pentru recipiente (sticla, cana cu pai, biberon, etc.) cu captuseala impermeabila și fermoar.

Geanta are doua curele de umar din material rezistent la uzura, plus o curea reglabila, lunga si detasabila, ce va permite sa o purtați pe umar sau in diagonala ( tip postas ). Inchiderea cu fermoar a gentii, asigurata de fixarea clemei transversale, ofera o mica siguranta suplimentara.

Proiectata in stil casual, din panza rezistenta, de bumbac, cu manere de culoare si textura diferite, aceasta geanta va arata grozav pe orice parinte.

Mai mult, imbinarea stilistica a culorii gri inchis a textilului, cu eticheta din piele maro a brandului Silver Cloud, atasata discret pe o margine a gentii, o transforma pe aceasta intr-un accesoriu indispensabil pentru orice parinte, oferind in ansamblu, o nota chic oricarei tinute.

Caracteristici :

Textil rezistent din bumbac 100% la exterior

4 buzunare interne

1 buzunar extern

Salteluta pentru schimbatul scutecelor

Suport pentru recipiente

2 curele fixe de umar

1 centura lata, reglabila si detasabila de umar

Inchidere cu fermoar

Dimensiuni :16 x 30 x 40 cm.

Greutate : 980 grame

Producator : East Coast Nursery UK