Descrierea produsului

Eat'n'out, Geanta pliabila 2 in 1 pentru pranz si servet de masa

 

Aceasta geanta flexibila, pliabila si compacta se desface cu fermoar pentru a deveni un servet de masa care iti va permite sa mananci in largul tau, oriunde si oricand.

Se poate spala la masina la 30ºc, este foarte usor de curatat si suficient de usoara pentru a fi luata cu tine oriunde. Materialul interior si exterior este 100% nailon, rezistent la apa si murdarie. Material usor de curatat. Are strat termoizolant pentru a pastra mancarea mai mult timp. Este adaptabila la diferite marimi ale caserolelor. Este prevazuta cu un buzunar interior pentru tacamuri.

Dimensiune impachetat: 20 x 20cm

Dimensiune despachetat: 57 x 43cm

Capacitate 2.4 litri

Nu contine BPA.

Roll’Eat ofera solutii ingenioase ca alternativa la ambalajele de unica folosinta. Este indreptat spre consumul inteligent si promoveaza un stil de viata sustenabil si modern pentru cei care doresc sa traiasca mai bine, mai econom si mai atenti fata de resursele mediului. Roll’Eat reduce risipa si amprenta de carbon cu 99.80%. Prin reducerea amprentei de carbon facem primii pasi in incurajarea unui comportament eco-responsabil la nivel individual si in lupta impotriva schimbarilor climatice.

Haideti sa ne unim fortele si sa facem diferenta pentru o Planeta sanatoasa!

Reutilizeaza si continua sa te bucuri! Roll’Eat!

Producator: Roll'Eat, Spania

Geanta pliabila 2 in 1 pentru pranz si servet de masa Eat n Out verde

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra