Descrierea produsului

Geanta Gorjuss Fiesta My Gift to You este un accesoriu ideal pentru scoala, datorita formei dreptunghiulare a compartimentelor, in care incape perfect orice carte sau caiet. Geanta este extrem de adorabila datorita culorilor vibrante folosite.

Aceasta geanta are doua compartimente mari, ambele deschise. In interiorul buzunarului principal se mai afla un buzunar micut, care se inchide cu fermoar, pentru pastrarea obiectelor importante si inca doua buzunare micute pentru pastrarea telefonului sau a oricarui obiect de mici dimensiuni.

Clapeta cu scai care protejeaza continutul gentii prezinta imaginea minunatei fetite My Gift to You alaturi de iepurasul sau extrem de dragalas si un element floral din material textil aplicat sub forma unei insigne. Cureaua ajustabila faciliteaza transportul gentii pe umar si aduce un plus de stil acestui obiect.

Pe spatele gentii se mai afla un buzunar destul de incapator, care se inchide cu ajutorul unui fermoar.

Captuseala din interior este in dungi monocrome, extrem de elegante. Designul gentii este placut, in culori calde de magenta, roz pal si mov, avand imprimat un model cu flori pe partea laterala, iar pe partea din fata un model cu dungi monocrome. 

Logo-ul Santoro London se regaseste pe fata ghiozdanului, pe o placuta frumos decorata din piele ecologica.

Dimensiuni: 30 cm x 42 cm x 7 cm

Material: 100 % poliester, atat interior, cat si exterior, extrem de rezistent si durabil.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Geanta scoala Gorjuss Fiesta My Gift to You

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra