Descrierea produsului

Parte a colectiei SKIP HOP Zoo, gentutele termoizolante sunt o solutie ideala pentru pranzul celui mic sau al bebelusului si al mamicii la o iesire in parc sau in excursie.

Materialul din care sunt facute gentutele este moale la exterior iar interiorul este izolat termic si se poate curata cu usurinta. Compartimentul principal cu fermoar are suficient spatiu pentru sanvisuri, snacks-uri, o sticla cu apa sau un biberon, plus un buzunar din plasa pentru lucrurile care nu trebuie sa se rataceasca sau pentru tacamuri. In compartiment este loc suficient pentru un sanvis, un mar si o cutie cu suc.

Gentuta are o bareta care se poate deschide pentru a o atasa cu usurinta la un ghiozdan sau la geanta mamei. Dimensiunile gentutei sunt 19x23x8,25 cm.

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA. Gentuta este recomandata copiilor peste 3 ani.