Descrierea produsului

Gentuta impermeabila, Nobodinoz Diva Vanity, 25x16cm, roz

Atunci cand bebe calatoreste, este important sa avem cu noi accesoriile care ii pot asigura acestuia confortul si siguranta de care are nevoie. Incepand de la genti si rucsacuri pentru mamici pana la accesorii pentru scoica si carucior, Am selectat o gama de produse calitative pe care va puteti baza in fiecare calatorie a celui mic.

Acesoriile pentru de calatorie sunt utile pentru o depozitare facila si organizare perfecta. Intr-o multitudine de dimensiuni, materiale si culori, acestea sunt ajutorul perfect atunci cand bebe calatoreste. 

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

Gentuta impermeabila Diva Vanity de la Nobodinoz este potrivita pentru a transporta atat cosmetice cat si alte accesorii ale bebelusului. Realizata din bumbac organic si captusita cu material impermeabil, aceasta are o textura eleganta.

> Dimensiuni: 25 x 16 x 10 cm.

> Bumbac organic texturat.

> Usor de curatat datorita captuselii impermeabile.

> Inchidere cu fermoar.

> Bumbac Organic originar din SUA si certificat GOTS - Clasa I OEKO-TEX - Sigur pentru piele bebelusului - Sigur pentru planeta.

> Fabricat in Barcelona de catre Nobodinoz.

Gentuta impermeabila Nobodinoz Diva Vanity 25x16cm roz

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra