Descrierea produsului

Ghiozdanul ergonomic "Missy and Mister" cantareste doar 900 grame si este fabricat din materiale de buna calitate, rezistente si impermeabile.

Eleganta pentru baieti si fete 

Armonia formelor si a culorilor confera acestui model de ghiozdan o eleganta aparte, ce va fi pe placul atat a fetitelor cat si a baieteilor. 

Durabilitate

Cusaturile intarite si baza ghiozdanului din plastic confera stabilitate si rezistenta la uzura. 

Murdaria poate fi indepartata usor.

Noutate: inchizatoare magnetica

Acest model de ghiozdan este prevazut cu o inchizatoare magnetica germana, sistemul Fidlock. Datorita magnetilor puternici, inchizatoarea poate fi deschisa printr-o simpla rasucire pana la jumatate, iar inchiderea se face automat. Combinatia perfecta intre functionalitate, siguranta si amuzament. Copiii vor adora acest model !

Noutate: inchizatoare la nivelul pieptului

Acest model este prevazut cu o mini centura la nivelul pieptului pentru a asigura stabilitatea ghiozdanului pe umeri.

Daca nu e folosita poate fi inlaturata oricand.

Extra

Detine 2 manere: unul cu invelis din cauciuc pentru o prindere in mana confortabila. Cel de-al 2-lea maner foloseste la agatarea ghiozdanului.

Compartimentare spatioasa

Este prevazut cu o compartimentare bine definita pentru a facilita organizarea diferitelor dimensiuni de rechizite (caiete, carti, manuale). Buzunarul frontal este expandabil in caz de necesitate a unui spatiu suplimentar. 

Sticla de apa (0.7 L) poate fi depozitata intr-unul din buzunarele laterale.

Ergonomie

Forma ergonomica si buretele ce "respira" ajuta la distribuirea uniforma a presiunii pe spatele copilului. 

Bretelele sunt prevazute si ele cu burete pentru un confort optim. 

Recomandare din partea specialistilor

Prof. Dr. Mészáros Tamás de la Orthopedic Department of Szeged University, Hungary afirma : “Belmil school bags are orthopedically and anatomically excellent!” (mai multe informatii pe site-ul www.belmil.rs)

Siguranta

Datorita benzilor reflectorizante plasate pe toate lateralele ghiozdanului copilul e in siguranta pe timp mai intunecat. 

Fabricat in Serbia

Varsta recomandata 6 -10 ani