Descrierea produsului

Personalizeaza-ma !

 
Acest model de ghiozdan ergonomic cantareste 1100 grame si este fabricat din materiale de buna calitate, rezistente si impermeabile. 
Ghiozdanul se poate regla in functie de inaltimea copilului datorita sistemului special de la spate. (intre 115 cm si 128 cm). 
Este prevazut cu 4 bretele (2 pe umeri si 2 la nivelul soldurilor pentru un confort optim). 
 
Durabilitate
Cusaturile sunt intarite iar baza ghiozdanului este confectionata dintr-un plastic dur (poate fi curatat cu usurinta), ceea ce ii confera stabilitate si il protejeaza de murdarie. 
 
Extra
Detine 2 manere: unul cu protectie de cauciuc pentru a fi confortabil in mana copilului si unul pentru a putea fi agatat. 
 
Compartimente interioare spatioase
Este foarte bine compartimentat la interior pentru a putea gazdui rechizite de dimensiuni diferite. Are un compartiment extensibil in partea din fata. Pe laterale sunt prevazute 2 buzunare pentru sticla de apa (pana la 0.7 litri). 
 
Ergonomie
Forma ergonomica si buretele care "respira" asigura o presiune minima pe spatele copilului. 
Buretele bretelelor asigura un confort zi de zi. 
 
Recomandare din partea doctorilor si specialistilor
Prof. Dr. Mészáros Tamás de la Orthopedic Department of Szeged University, Hungary declara ca “Belmil school bags are orthopedically and anatomically excellent!” (mai multe informatii pe site-ul www.belmil.rs) 
 
Siguranta
Datorita partilor reflectorizante plasate cu grija pe partile ghiozdanului, si a inchizatorii rezistente si reflectorizante din metal, copilul va fi in siguranta chiar si in conditii de luminozitate mai scazute. 
 
Varsta recomandata: 6-10 ani
Garantie: 2 ani
Fabricat in Serbia