Descrierea produsului

Ghiozdan mic patrat Lilliputiens Liz roz

Ideal pentru perioada de gradinita a copilului, acest rucsacel tip gentuta este imermeabil iar centurile pentru a spate sunt captusite cu materiale moi pentru spori confortul. Este prevazut si cu o toarta pentru a putea fi transportat mai usor de catre un adult iar daca riscam sa il pierdem este prevazut cu un loc special unde putem nota datele de contact. Prevazut si cu centuri de prindere in zona pieptului

Dimensiuni: 28x8x18 cm 

Volum 5 litri

Se pot depozita documente de marime A5

Se poate spala la masina la o temperatura de 30°C - un program de spalare delicata . Se recomanda introducerea intr-un saculet pentru a preveni deteriorarea.

Lilliputiens este o companie de origine belgiana cu specializare in productia de jucarii pe baza de tesaturi si accesorii diverse pentru copii de la nou nascut pana la 5-6 ani. Produsele Lilliputiens se diferentiaza prin calitatea foarte buna si creativitatea lor. Infiintat in 1995 de catre 2 prieteni, s-a plecat de la ideea de a crea cele mai moi jucarii de plus pentru a putea fi folosite si de catre un nou nascut. In prezent echipa de creatie este formata din mame cu experienta care transforma visurile copiilor in realitate prin crearea de produse de cea mai inalta calitate. Fiecare produs este supus unor teste riguroase in laboratoare specializate pentru a putea primi certificatul de indeplinire a standardelor europene si internationale de calitate si de a fi considerat sigur in folosirea lui de catre copii. Gandite atat pentru a stimula creativitatea cat si a simturilor auditive, vizuale, tactile, produsele Lilliputiens pot fi sursa de inspiratie a copilului tau.