Descrierea produsului

Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold conţine: - jocul Ghost Recon Wildlands - pack-ul Splinter Cell - pack-ul Operator - 6 clase Ghost War - 8 Battle Crate-uri Bolivia, peste câţiva ani: frumoasa ţară sud americană a devenit cel mai mare producător de cocaină din lume.

Cartelul de droguri Santa Blanca a transformat ţara într-un narco-stat, condus de ticăloşii, frică, nedreptăţi şi violenţă.

Cartelul este pe punctul de a deveni o putere majoră şi o ameninţare globală.

Declanşarea războiului nu este o soluţie.

Este recomandată o abordare chirurgicală, discretă şi letală pentru a tăia răul de la rădăcină.

Echipa Ghost, o forţă de elită US Special Forces, este trimisă în teritoriul inamic pentru a produce haos, pentru a destabiliza şi pentru a distruge alianţa dintre cartel şi guvernul corupt.

Aflându-se faţă în faţă cu un inamic redutabil, echipa Ghost va trebui să ia decizii morale critice şi să participe la lupte grele pentru a-şi îndeplini misiunea – cea mai complexă şi periculoasă operaţiune la care a participat până în acest moment.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands este primul shooter militar într-o lume deschisă, masivă şi periculoasă pe care îl poţi juca de unul singur sau în modul co-op în 4 jucători.