Descrierea produsului

Adezivul aproape transparent poate fi folosit in combinatie cu orice fel de motive si aplicat pe orice tip de suprafata.

Praful stralucitor specific GLITZA adauga un farmec deosebit, transformand chiar si un tricou spalacit intr-o aparitie de efect.

Se muleaza si intinde pe piele, fara a prezenta fisuri. Instructiuni de folosire:

1. Ia foita cu modele si decupeaza modelul pe care il doresti;

2. Scoate folia transparenta;

3. Aplica modelul cu partea lipicioasa pe suprafata dorita si freaca un pic pe deasupra, apasand usor; asigura-te ca suprafata este curata, neuleioasa si uscata!

Ca sa verifici ca s-a transferat intreg lipiciul, ridica un pic foita si vezi daca mai e lipicioasa pe colturi; daca mai e lipicioasa, apas-o din nou pe piele/suprafata si freaca mai temeinic;

4. O data modelul transferat, indeparteaza foita;

5. Acum aplica ce culoare doresti, folosind pensula, pe modelul cu lipici;

6. Curata modelul, maturand cu pensula sclipiciul care nu s-a lipit;

GLITZA este rezistenta la apa si poate ramane pe piele pana la 5 zile, daca nu speli locul aplicatiei cu sapun. Pe alte suprafete, GLITZA rezista pana ce tu vei vrea sa o indepartezi; se indeparteaza foarte usor prin frecare su sapun si apa calda.

GLITZA poate fi aplicata pe orice suprafata: piele, obiecte din piele, lemn, piatra, sticla etc (dar nu pe materiale firoase, gen blana sau par). AVERTISMENT! Contine piese mici ce pot fi inghitite. Nerecomandat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub stricta supraveghere a parintilor sau a unui adult. Produsul si culorile pot varia. Ambalajul nu este jucarie. GLITZA este testata dermatologic si corespunde normelor atat cosmetice cat si celor privind siguranta jucariilor! Fabricat in China de Trends2Com, 33930, Belgia