Descrierea produsului

O balena traieste intr-o pajiste sau o zebra in ocean? Sigur ca nu! Ajuta animalele sa-si gaseasca casele. Prima persoana care aranjeaza toate jetoanele de pe plansa castiga.

Cum se joaca

Potriveste animalele cu habitatele lor inainte de expirarea timpului! Asezati jetoanele cu imaginile animalelor cu fata in sus si fii primul care gaseste animale pentru plansa ta! Pentru antrenarea memoriei, asezati jetoanele cu fata in jos si luati pe rand descoperind unul cate unul. Jucatorul care gaseste animalul potrivit il pune pe plansa. Uita-te la animalele de pe planse si jetoane si gaseste diferentele! Copiii mici pot juca Animal Bingo prin potrivirea jetoanelor langa plansa. Datorita ilustratiilor frumos colorate si a regulilor simple, Animal Bingo este distractiv pentru intreaga familie.

Asortarea si asamblarea pieselor mari antreneaza perceptia, concentrarea, gandirea logica si ii invata pe copii despre a castiga si a pierde.

Jocul impreuna garanteaza o distractie deosebita si favorizeaza interactiunea parinte-copil

Parintii apreciaza calitatea si designul de top - piesele colorate arata uimitor si sunt realizate din carton de inalta calitate, cu grosime de 2 mm, perfecte pentru mainile mici

Usor de transportat si de depozitat - Cutia, cu maner robust, il face portabil, usor de depozitat si perfect pentru un cadou minunat

Setul contine:

6 planse 15,5 x 17,5 cm

24 jetoane cu diametrul de 6,5 cm

Dimensiuni ambalaj: 16,5x19x7cm

Recomandat pentru copiii cu varsta de peste 2 ani

Despre Banana Panda

Banana Panda este un brand de puzzle-uri, jocuri si carti educative. Produsele noastre sunt concepute pentru a dezvolta relatia dintre parinte si copil. Diverse produse, teme si modele de joc ofera ceva pentru fiecare copil de la nastere pana la varsta de 7 ani. Cu accent pe design excelent si componente de calitate superioara, Banana Panda ofera produse care entuziasmeaza si inspira prin joc educativ!

 

Hai sa ne jucam Animal Bingo 24 piese Banana Panda BP33677

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra