Produse
0

Descrierea produsului

Harvest Moon Animal Parade Nintendo Wii este un joc de tip aventura lansat de Rising Star Games, disponibil pentru Nintendo Wii.

Lanul Castanet este impartit in mai multe districte muzicale. Principalul pilon al comertului este orasul Harmonica, unde vei gasi magazine si locuinte. Ferma ta se afla in districtul Clarinet care este conectat la Domeniile Flaut (care se conecteaza la Padurea Fuga) si Districtul Mina Garmon. In zona Garmoni vei gasi Iazul Zeitei.

A fost odata un copac divin in mijlocul Iazului Zeitei Recoltei. Intr-o zi, copacul a inceput sa slabeasca in puteri, aerul a devinit stagnant iar creaturile vii au inceput sa plece. Zeita crede ca puterea Regelui Recoltei, care traieste in ceruri, poate fi folosita pentru a ajuta planta ofilita. Daca cele 5 clopote pot fi trase de Spiritele Recoltei, atunci Regele ar trebui sa apara in ajutorul copacului divin al Zeitei.

Zeita Recoltei isi foloseste ultima putere pentru a crea mici spirite si sa il instruiasca pe spiritul portocala, Finn, pentru a cauta pe cineva care poate ajuta.

Harvest Moon Animal Parade Nintendo Wii

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin