Husa de protectie anti-vant si ploaie pentru marsupiu Babybjorn

249Lei

Husa de protectie anti-vant si ploaie pentru marsupiu Babybjorn

Cod: 028156A
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite
Aceasta husa de protectie pentru marsupiu nu permite curentilor de vânt sa patrunda, ceea ce o face un accesoriu indispensabil  de-a lungul zilelor racoroase.
Husa este robusta si are un design nou! Perfecta pentru plimbarile în conditii de ploaie, vânt si frig. Materialul exterior este rezistent la apa si vânt, iar pe interior are o captuseala moale din lâna care mentine caldura bebelusului. Se poate atât în pozitia în care bebelusul e cu fata la dumneavoastra dar si din pozitia în care este cu spatele la dumneavoastra. Husa are un design modern si un buton care permite ajustarea marimii pentru a se potrivi si bebelusilor mai mici. Husa este compatibila cu toate marsupiile BABYBJÖRN.

Caractersitici
 · Realizata din materiale rezistente la apa si vânt, prin care se permite aerisirea si mentinnerea bebelusul la caldura în confort pe conditii umede, reci si de vânt.
 · Reglabila si cu o captuseala moale din lâna pe interior care retine si mentine caldura pentru bebelus.
 · Este usor de utlizat si convenabila, poate fi folosita în 2 pozitii: când bebelusul este cu fata la dumneavoastra sau când acesta este cu spatele la dumneavoastra
 · Husa este compatibila cu toate marsupiile BABYBJÖRN

Toate materialele textile care compun  acest produs sunt delicate pentru a proteja pielea bebelusului si sigure în caz ca bebelusul va ajunge sa puna gurita pe acestea. Materialele au fost testate si aprobate în conformitate cu standardul Oeko-Tex® Standard Class I. Ceea ce  înseamna ca materialele textile care compun acest produs nu contin substante periculoase care sa afecteze sanatatea si nici alergeni. 
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!