Descrierea produsului

ÎNCÄ‚LZIREA HRANEI FÄ‚RÄ‚ NICIO SURSÄ‚ DE CURENT ELECTRIC SAU BATERII

 

Inlocuitorul perfect al termosului sau incalzitorului electric. Activezi gelul si in 20 de minute hrana poate fi servita oriunde te-ai afla. Fara baterii! Fara sursa de curent electric! Saculetul termo-izolant mentine temperatura aprox. 2 ore si previne încalzirea prea rapida a apei reci în timpul plim-barilor sau calatoriilor. 

 

Este modalitatea ideala de a încalzi hrana în timpul plimbarilor lungi sau a calatoriilor. Acest produs excelent, 2 în 1, este atât încalzitor cât si izolator. Functioneaza fara a avea nevoie de curent electric sau baterii, ci doar de gelul cu care este prevazut. Pentru a-l refolosi, este suficient ca înainte de  

a pleca la plimbare sa plasati gelul în apa fiarta timp de 15 min iar în timpul plimbarii sa activati gelul prin îndoirea butonului-disc “start”.

 

Încalzeste mâncarea fara a necesita vreo sur-sa de curent electric – 150 ml de hrana ajunge la temperatura de 36°C în aprox. 20 de min. 

Dupa îndoirea butonului START, începe procesul termal de cristalizare. Lichidul devine dens, se întareste si începe sa emita caldura.

Saculetul izolator termic este confectionat din material rezistent, usor de curatat. Mentine tempera-tura hranei timp de pâna la doua ore (în functie de temperatura exterioara). Confectionat din material non-toxic si foarte usor de curatat.