Incalzitor si sterilizator casa Warmy Twin Miniland

249Lei
293 Lei (-15 %)

Incalzitor si sterilizator casa Warmy Twin Miniland

Cod: 89197
249Lei
293 Lei (-15 %)

Valabila in perioada 05 Martie 2024 - 31 Martie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Incalzitorul si sterilizatorul pentru biberoane Warmy Twin incalzeste foarte rapid si in acelasi timp, doar in cateva minute la temperatura perfecta, continutul a doua biberoane sau recipiente. Include si functie de sterilizare, astfel incat nu este nevoie de inca un aparat separat pentru sterilizare.

 

Caracteristici generale:

Este ideal pentru gemeni si nu numai! Warmy Twin permite incalzirea concomitenta a continutului a doua biberoane, acest lucru salvand foarte mult timp parintilor de gemeni sau cu doi copii cu varste apropiate.

Cu ajutorul Warmy Twin, nu aveti nevoie de aparate separate pentru incalzire si sterilizare. Permite sterilizarea biberoanelor si accesoriilor doar in cateva minute, acelasi aparat incalzind si laptele sau hrana copilului.

Incalzeste natural utilizand temperatura aburului, ceea ce inseamna ca laptele si hrana copilului ating temperatura potrivita pentru copil, evitandu-se prin acest lucru utilizarea altor metode nesanatoase si dezavantajoase, cum ar fi incalzirea la microunde.

Multumita incalzirii gentile si uniforme, propietatile laptelui matern nu sunt pierdute in timpul procesului de incalzire, pastrand intact nutrientii si vitaminele. Temperatura atinsa este similara cu temperatura corpului, deci cat se poate de aproape de alaptarea naturala.

Se poate alege timpul de incalzire, iar datorita ecranului digital, se poate urmari timpul ramas pana la incalzirea completa.

Aparatul se controleaza cu ajutorul a trei butoane simple, pornire / oprire si configurarea timpului de incalzire.

Intrucat nu toti copiii sunt la fel, multumita functiei de ajutare a timpului, laptele sau hrana copilului poate fi incalzita la temperatura dorita.

Avertizare sonora si vizuala cand procesul de incalzire s-a incheiat sau cand nu mai este destula apa in rezervor, aparatul oprindu-se automat in aceste conditii. Functioneaza numai pe baza de abur cald. Toate accesoriile pot fi spalate cu detergent neutru sau sapun si cu burete, sau pot fi spalate in masina de spalat vase. Baza poate fi stearsa cu material textil moale. Recomandare: este de preferat sa se utilizeze apa plata sau distilata, pentru o functionare ideala a aparatului, precum si pentru prelungirea duratei de viata.

 

Caracteristici tehnice:

Voltaj: 220 / 230 V AC 50

Puterea in Watt: 320 W

Functie de sterilizare si decongelare.

Capacitate incalzire / sterilizare in acelasi timp: 2 biberoane

Timp aproximativ necesar pentru incalzirea biberoanelor: 5 minute (timpul difera in functie de capacitatea biberoanelor)

Timp aproximativ necesar pentru incalzirea biberoanelor: 8 minute

Garantie: 24 luni

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!