Inhalator nazal bio Aromastick Refresh

39Lei
44 Lei (-11 %)

Inhalator nazal bio Aromastick Refresh

Cod: 7640150980246
39Lei
44 Lei (-11 %)
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Aromastick REFRESH - un amestec de uleiuri aromatice, intr-o concentratie unica, cu un parfum revigorant, ce ofera respiratiei, un efect racoritor, limpede si proaspat, oriunde si oricand.

RACORITOR
CALMANT
REVITALIZANT

100% natural. 100% organic. Nimic artificial.
Efect garantat pana la 6 luni .

Ingrediente:

  • Ulei organic de eucalipt

  • Ulei organic de menta

Concentratia mare de mentol si eucalipt ofera o explozie de aer proaspat, racoritor, ce invioreaza simturile.

Uneori, nasul infundat poate beneficia de un mic ajutor, in special in perioada rece sau umeda a anului.

Aromastick Refresh contine un amestec clasic de eucalipt revigorant si mentol racoros Este combinatia clasica pe care pescarii o folosesc pe timp de furtuna si inghet, in Atlanticul de Nord. Diferenta dintre alte produse similare ce contin eucalipt si menta, destinate revigorarii respiratiei (bomboane, guma de mestecat, creioane nazale, etc) si Aromastick Refresheste aceea ca produsele noastre contin 100% ingrediente organice naturale Fara arome artificiale. Fara parfumuri. Fara izomalti. Fara gelatine. Fara coloranti. Fara mono- si digliceride. Astfel, o inhalare profunda a unui inhalator Aromastick Refresh ofera beneficiile ingredientelor pure, botanice direct in nas.

Uleiul organic de eucalipt este folosit in mod traditional pentru dureri de gat, tuse si alergii sezoniere. Beneficiile sale se datoreaza efectelor de sustinere a sistemului imunitar si efectelor sale antimicrobiene. S-a demonstrat ca uleiul de eucalipt relaxeaza bronhiile si muschiul neted vascular, iar ingredientul sau principal, eucaliptolul (1,8-cineol) este frecvent utilizat ca un decongestionant nazal si un agent impotriva tusei, precum si pentru tratarea bronsitei, sinuzitei, si rinitei cronice. S-a demonstrat ca expunerea prelungita la inhalare creste fluxul sanguin cerebral (creier), corelat cu eucaliptolul, folosirea sa, dovedind efecte pozitive prin reducerea parametrilor inflamatori de la nivelul cailor respiratorii.

Uleiul organic de menta - Mentolul este utilizat pe scara larga pentru ameliorarea simptomelor racelii, impotriva congestiilor nazale, oferind o senzatie placuta de racorire si aer curat, prin cresterea perceptiei asupra permeabilitatii nazale.Cercetarile privind efectele mentolului asupra contractiei muschilor netezi ai cailor respiratorii sugereaza ca utilizarea acestuia este benefica pentru reducerea simptomelor respiratorii. Mentolul suprima tusea provocata de infundarea cailor respiratorii inferioare, printr-un reflex initiat din nas, reducand senzatia de disconfort respirator prin stimularea receptorilor de frig din nas.

AromaStick, fabricat integral in Elvetia, este conceput pentru a furniza toate mirosurile direct in nas, spre deosebire de spray-urile aromatice care se propaga in aer. Sistemul limbic din creier - cel care gestioneaza emotiile - se afla la capatul receptor direct al receptorilor olfactivi din nas, evidentiind designul eficient al tehnologiei de filtrare suspendata a inhalatoarelor. Acest produs este usor de transportat din mers, ceea ce inseamna ca este disponibil pentru a fi folosit oriunde si oricand.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!