Descrierea produsului

Paseste într-o lume a aventurii Uita tot ce stiai despre jocurile The Legend of Zelda.

Paseste într-o lume a descoperirilor, explorarii si aventurii în The Legend of Zelda: Breath of the Wild, un joc nou care doboara granitele seriei îndragite.

Exploreaza regiunea salbatica Hyrule asa cum îti doresti Escaladeaza turnuri si munti pentru a cauta destinatii noi, apoi alege-ti propriul traseu pentru a ajunge acolo si pentru a te afunda în salbaticie. În drumul tau, te vei lupta cu inamici aprigi, vei vâna animale salbatice si vei aduna ingrediente pentru alimentele si elixirele care te vor ajuta în calatoria ta.

Peste 100 de altare de descoperit si explorat Altarele asteapta sa fie descoperite în orice ordine doresti.

Cauta-le asa cum vrei si rezolva o varietate de puzzle-uri. Fii atent la capcanele si dispozitivele din interiorul acestora pentru a obtine articole speciale si alte premii care te vor ajuta în aventura ta. Fii pregatit si echipat corespunzator

O lume întreaga asteapta sa fie explorata si vei avea nevoie de o serie de outfit-uri si echipamente pentru a ajunge în fiecare colt.

Va trebui sa porti haine mai calduroase sau sa te schimbi în ceva mai potrivit pentru caldura desertului.

Anumite articole vestimentare au efecte speciale care, spre exemplu, te vor face mai rapid sau mai usor de furisat.

Lupta cu inamicii presupune strategie Lumea este populata cu inamici de toate formele si marimile.

Fiecare dintre acestia are propriile arme si modalitati de atac, asa ca va trebui sa gândesti rapid si sa folosesti strategiile potrivite pentru a-i învinge.