Descrierea produsului

Assassin’s Creed The Ezio Collection contine: - Assassin’s Creed II - Assassin’ Creed Brotherhood - Assassin’ Creed Revelations Intra în pielea lui Ezio Auditore da Firenze si fa istorie în Assassin’s Creed The Ezio Collection.

Aceasta colectie campaniile single-player, care s-au bucurat de aprecierea criticilor, si continutul suplimentar* din Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood si Assassin’s Creed Revelations, si beneficiaza de grafica îmbunatatita pentru consolele Xbox One si PlayStation 4.

Retraieste viata lui Ezio, asasinul care cauta sa razbune tradarea familiei sale

. Calatoreste în Italia renascentista a secolului al XV-lea, inclusiv în capitala Roma, si apoi în Constantinopolul secolului al XVI-lea. Assassin’s Creed II – povestea lui Ezio începe pe masura ce te lupti si explorezi lumea deschisa a Italiei renascentiste, într-o perioada marcata de arta, bogatie si conspiratii.

Assassin’s Creed Brotherhood – Calatoreste în cel mai mare oras al Italiei, Roma, centrul puterii, lacomiei si coruptiei.

Ezio prea conducerea unei întregi fratii de asasini. Assassin’s Creed Revelations – 2 asasini, un singur destin.

Porneste în aventura finala a lui Ezio, în care acesta va calca pe urmele mentorului sau Altair într-o calatorie de descoperire a Constantinopolului secolului al XVI-lea si a inimii Imperiului Otoman.