Descrierea produsului

Cel mai întunecat capitol al francizei Assassin’s Creed, Assassin’s Creed Rogue a fost remasterizat pentru consolele Xbox One şi PlayStation 4 şi beneficiază acum de rezoluţie 4K pe PS4 Pro şi Xbox One X si 1080p pe PS4 si Xbox One, texturi superioare, umbre şi iluminare îmbunătăţite, dar si alte îmbunătăţiri grafice.

Assassin’s Creed Rogue Remastered conţine:

- jocul Assassin’s Creed Rogue, remasterizat 2 misiuni bonus, incluse în ediţia Deluxe a jocului original

- misiunea The Armor of Sir Gunn Quest

- misiunea The Siege of Fort de Sable Pack-uri care îţi permit să-ţi customizezi personajul

- pack-ul The Master Templar

- pack-ul The Explorer

- outfit-ul Bayek’s legacy Conţinut bonus disponibil prin intermediul programului Ubisoft Club Rewards:

- outfit-uri Legacy Assassin: Altaïr, Ezio, Connor, Edward, Arno, Jacob şi Aguilar

- pack-ul The Jackdaw: include articole pentru personalizarea navei Secolul al XVIII-lea, America de Nord.

În mijlocul haosului şi violenţelor din timpul Războiului Franco-Indian, Shay Patrick Cormac, un tânăr şi neînfricat membru al Frăţiei Asasinilor, va trece printr-o transformare care va marca viitorul coloniilor americane.

După ce o misiune periculoasă sfârşeşte în mod tragic, Shay le întoarce spatele Asasinilor, care, în schimb, vor încerca să-l ucidă.

Dat la o parte de cei pe care îi considera fraţi, Shay porneşte într-o misiune în care va încerca să-i elimine pe toţi cei care s-au întors împotriva lui şi să devină cel mai temut vânător de asasini din istorie.

În Assassin’s Creed Rogue Remastered vei fi martor la transformarea treptată din asasin în vânător de asasini.

Urmează-ţi propriul Ordin şi porneşte într-o aventură extraordinară, care te va purta în New York, valea sălbatică a unui râu şi până departe în apele îngheţate din nordul Atlanticului în încercarea de a îndeplini misiunea supremă – eliminarea Ordinului Asasinilor, pentru totdeauna.