Descrierea produsului

Batman: Return to Arkham contine:

- jocul Batman: Arkham Asylum

- jocul Batman: Arkham City Noul pachet de titluri Batman™: Arkham Asylum si Batman™: Arkham City, doua dintre jocurile video cele mai apreciate de critici ale generatiei anterioare de console.

Ambele sunt în curs de remasterizare pentru sistemele de divertisment PlayStation®4 si Xbox One, utilizând Unreal Engine 4, o premiera pentru câstigatorul premiului Batman: seria Arkham. Remasterizat de Virtuos, acest set ofera fanilor ocazia sa joace primele doua titluri Batman Arkham incluzând bonus editia GOTY si continut ce poate fi descarcat din ambele jocuri, acum cu grafica îmbunatatita, dar si modele, medii, lumini, efecte si protectii superioare. Batman: Arkham Asylum - aici a început totul. Dezvoltat de Rocksteady Studios si lansat în 2009, Batman: Arkham Asylum a inovat jocurile cu actiune, aventura si super eroi si a expus jucatorii unei aventuri unice, întunecate si misterioase, purtându-i în adâncurile Azilului Arkham.

Dispunând de o poveste originala, jucatorii se pot misca în umbre, întiparind frica în dusmanii lor si confruntându-i pe Joker si pe cei mai notorii nemernici din Gotham, inclusiv pe Harley Quinn, Bane, Killer Croc, Poison Ivy si Scarecrow, care au preluat azilul. Batman: Arkham City este follow-up-ul din 2011 al lui Rocksteady Studios la Batman: Arkham Asylum. Jocul se bazeaza pe fundatia intensa, misterioasa din Batman: Arkham Asylum, trimitându-si jucatorii sa planeze prin vastul Oras Arkham – “caminul” de maxima securitate pentru toti golanii, gangsterii si creierele criminale demente din Gotham. Dispunând de o incredibila Galerie Ticaloasa formata din cei mai periculosi criminali din Gotham, inclusiv Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze si multi altii, jocul permite jucatorilor sa experimenteze cum este sa fii în pielea lui The Dark Knight si sa faci dreptate celor retinuti în Orasul Arkham.