Descrierea produsului

Jocul este alcatuit dintr-o plansa perforata ce poate fi pozitionata si orizontal si vertical, potrivindu-se pe tavita cu piese tip ,,peg’’ la fel ca o rama de tablou, astfel incat opera celui mic sa poata fi admirata in toata frumusetea ei! In cutia speciala cu maner, piesele ,,peg’’ pot fi usor depozitate si transportate.

Pentru a realiza minunatele mozaicuri cu piese „peg”, aseaza una din sabloanele cu modele aflate in cutie pe planseta de lucru, apoi pune piesele in culorile corespunzatoare conform modelului ales.

Cu Pixel Evo imaginatia nu are limite. Poti realiza modelele ilustrate in sabloanele aflate in cutie sau poti crea propriile tale modele.
Acest joc are o valoare educationala ridicata, ajutand copiii sa organizeze lucrurile, sa le sorteze, sa isi dezvolte simtul artistic intr-o maniera placuta si distractiva.

Setul contine:
- 300 piese de 3 dimensiuni diferite (10, 15, 20 mm).
- 1 plansa perforata (29 x 24 cm).
- 1 tavita pentru piese, cu rol de suport pentru plansa de lucru.
- 4 sabloane si 4 modele pentru exemplificare.

Jocul este destinat copiilor cu varsta intre 3 si 6 ani.

Aceasta jucarie nu este recomandata copiilor mai mici de 3 ani deoarece contine piese mici ce pot fi inghitite.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!