Descrierea produsului

Cei trei purcelusi este un joc de logica perfect pentru copiii de 3-6 ani, care pune in scena celebra poveste cu cei trei purcelusi si lupul cel rau.
Jocul este alcatuit dintr-o tabla de joc, piese ce reprezinta iarba, trei casute in care vor intra perfect cei trei purcelusi si un lup care sta la panda pentru a insfaca prada.
Pe langa acestea, mai cuprinde si o carte cu 48 de provocari, dintre care jumatate se desfasoara la lumina zilei, iar cealalta jumatate, noaptea. In provocarile desfasurate ziua, copiii trebuie sa aranjeze mai intai purcelusii, asa cum apar in carte, si apoi cele trei casute, astfel incat toti purcelusii sa ramana in afara casutelor. Noaptea, lupul iese la vanatoare si copiii trebuie sa aseze piesele de joc astfel incat toti purcelusii sa fie la adapost, iar lupul sa ramana afara.
De asemenea, jocul contine si o carte cu benzi desenate fara cuvinte, astfel incat cei mici sa poata inventa povesti inspirate de imagini.
Cei trei purcelusi este un minunat joc de logica timpurie pentru copiii prescolari si, totodata o sursa de amuzament si distractie.
Jocul foloseste rationamentul vizual al copiilor pentru a indeplini obiectivul fiecarei provocari, dezvolta abilitatile de planificare strategica, consolideaza perceptia vizuala si spatiala si este un antrenament perfect pentru dezvoltarea gandirii logice la copii. Si nu in ultimul rand, dezvolta imaginatia copiilor, care isi pot inchipui diferite scenarii de povesti pe baza imaginilor din carticica colorata.

Joc de logica Three Little Piggies Smart Games SG 019

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra