Descrierea produsului

Simpaticii clovni abia asteapta sa sara din cutie si sa isi surprinda prietenii. Insa ceva s-a intamplat si parca nu mai sar asa de sus! Haide sa le dam o mana de ajutor, sa potrivim arcurile si sa vedem cine reuseste sa faca cel mai inalt clovn. Intrece-te cu prietenii tai intr-un joc amuzant de potrivire a culorilor si descopera cine castiga!

Regulament: Jocul 1: Fiecare jucator primeste cate o cutie pentru jucaria pe arcuri. Apoi, jucatorii dau pe rand cu zarul cu culori. Ei trebuie sa aleaga un arc in culoarea indicata de zar si sa il puna in „cutie”. Spre exemplu, daca jucatorul a nimerit la zar culoarea rosu, trebuie sa ia un arc de culoare rosie si sa il puna in cutia sa. Daca jucatorul nimereste la zar clovnul, atunci cutia lor cu clovn este gata. Jucatorul va folosi in acest caz piesa cu fata de clovn pentru a completa secventa de arcuri si nu va mai avea voie sa adauge nici un arc. Jocul continua in sensul acelor de ceasornic. Castigatorul se poate alege in 2 moduri: cand un jucator are o jucarie formata din 10 arcuri, iar ultimele 2 sunt de aceeasi culoare, iar peste ele se afla piesa cu clovn sau cand se termina toate piesele de joc si unul dintre jucatori are clovnul cel mai inalt (cu cele mai multe arcuri). Jocul 2: Alege un card cu o secventa de arcuri colorate. Alge arcurile colorate corespunzatoare. Construieste primul o jucarie pe arcuri exact ca cea din imaginea de pe card. Jucatorul care reuseste sa reproduca primul secventa de arcuri de pe card castiga jocul. Jocul Jack in the box este extrem de versatil, astfel incat puteti inventa si alte reguli pentru sesiuni de joc de neuitat, pline de distractie.

Caracteristici

  • jocul faciliteaza dezvoltarea abilitatilor motorii fine, a gandirii logice, a memoriei vizuale si ordonarii informatiei
  • contribuie la identificarea culorilor si la numarare
  • jocul este conceput tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor
  • jocul este pentru 1 -4 jucatori

Setul include: 4 planse cu fete de clovn, 4 planse cu cutiute, 40 de arcuri colorate, 4 carduri cu secvente de arcuri, 1 zar din lemn cu culori, instructiuni.

Dimensiune ambalaj: 23 x 16 x 6 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. Ochelarii de Spion se vor folosi doar pentru acest joc. Nu ii purtati o perioada lunga de timp.

Joc de potrivire - Jack in the box

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra