Produse
0

Descrierea produsului

Franciza care a vândut milioane de copii face un salt uriaş în 2018, când simulatorul suprem de fermierit revine cu un motor grafic refăcut, care oferă cel mai bune şi imersive efecte şi vizualuri şi cea mai completă experienţă de până acum pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One.

Gestionează-ţi propria fermă în trei lumi deschise distincte, pline cu peisaje mai realiste ca oricând, în care îţi poţi dezvolta şi extinde ferma de unul singur sau împreună cu prietenii.

Îngrijeşte pământul folosind şi conducând o serie de vehicule şi unelte reproduse fidel de la cei mai cunoscuţi producători.

Prin adăugarea noilor brand-uri, garajul din Farming Simulator 19 va cuprinde cel mai mare roster de vehicule de până acum.

În Farming Simulator 19, fermierii vor avea mai multe oportunităţi ca oricând. Transportă-ţi bunurile cu ajutorul camioanelor şi al trailerelor sau încarcă-le într-un tren şi condu-l până la destinaţie.

Farming Simulator 19 oferă o experienţă şi mai complexă, oferindu-ţi posibilitatea să-ţi customizezi personajul, un sistem reimaginat de misiuni, mai intuitiv pentru jucătorii noi, AI îmbunătăţit al muncitorilor şi multe alte îmbunătăţiri.

Fă echipă cu alţi fermieri în modul co-op online. Imbunătăţeşte-ţi şi extinde-ţi experienţa Farming Simulator prin intermediul modurilor create de comunitate atât pe PC cât şi pe console.

Joc Farming Simulator 19 PS4

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin