Descrierea produsului

Gold Club 2019 aduce măreţia acestui sport pe console şi PC, stabilind noi standarde ale autenticităţii şi realismului prin intermediul gameplay-ului şi graficii îmbunătăţite şi incluzând terenuri licenţiate PGA Tour.

Noul mod career PGA Tour complet licenţiat te va purta în tururile Q-School şi Web.com în care îţi vei putea dobândi dreptul de a participa la turneul PGA Tour care se desfăşoară pe replicile fidele ale terenurilor PGA Tour, reproduse cu un nivel ridicat de acurateţe.

Adu la viaţă propriile tale fantezii din lumea golfului graţie posibilităţilor nelimitate de personalizare atât a terenurilor cât şi a personajelor.

Concurează online împotriva prietenilor sau a altor jucători din lumea întreagă în două moduri noi de joc – Alt-Shot şi Skins – care au fost create la cererea comunităţii Golf Club.

De asemenea, caracteristica Online Societies a fost extinsă pentru a oferi un nivel superior de customizare şi accesibilitate.

HB Studios, PGA Tour şi 2K şi-au reunit forţele ca lideri ai sportului, golfului şi jocurilor pentrua oferi cea mai complexă experienţă virtuală de golf.