Descrierea produsului

Intra în vietile a trei infractori complet diferiti, Michael, Franklin si Trevor, care risca tot ce au în timpul unei serii de jafuri periculoase, care le-ar putea asigura un viitor lipsit de griji. Exploreaza lumea incredibila din Los Santos si Blane County în cea mai tare experienta Grand Theft Auto V, care include o serie de upgrade-uri si îmbunatatiri tehnice atât pentru jucatorii noi cât si pentru cei care au jucat Grand Theft Auto V pe consolele PlayStation 3 si Xbox 360.

Pe lânga distanta de afisare crescuta si rezolutia superioara, jucatorii vor avea parte si de alte adaosuri si îmbunatatiri, printre care:

- arme, vehicule si activitati noi;

- viata salbatica mai variata;

- trafic mai dens;

- efecte meteo si de daune îmbunatatite si multe altele.

Grand Theft Auto V vine însotit si de Grand Theft Auto Online, un univers Grand Theft Auto aflat în continua evolutie, la care pot participa pâna la 30 de jucatori pe consolele PlayStation 4 si Xbox One. Toate upgrade-urile si continutul creat de Rockstar de la lansarea Grand Theft Auto Online vor fi disponibile pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.

CONÅ¢INUT EXCLUSIV Jucatorii care revin dupa ce au jucat versiunile pentru PlayStation 3 si Xbox 360 vor avea parte de continut exclusiv care include versiuni rare ale masinilor clasice cum ar fi Dukes, Dodo Seaplane si o versiune mai rapida si mai usor de controlat a Blimp-ului; activitati noi, cum ar fi fotografierea vietii salbatice; provocari si arme noi si altele.

TRANSFERÄ‚-Å¢I PERSONAJUL DIN GTA ONLINE Jucatorii actuali de Grand Theft Auto Online pe consolele PlayStation 3 si Xbox 360 îsi vor putea transfera personajele si progresul pe PlayStation 4, Xbox One sau PC, în functie de preferinte.