Descrierea produsului

Hitman 2 Gold Edition conţine: - jocul Hitman 2 - 4 zile de early access - carcasă metalică - pack-ul Executive - Expansion Pass Călătoreşte pe glob şi identifică-ţi ţintele în locaţiile exotice de tip sandbox din Hitman.

Începând cu străzile scăldate de razele soarelui şi până la pădurile tropicale întunecate şi periculoase, nu există niciun loc în care ţintele celui mai temut asasin profesionist, Agent 47, să fie în siguranţă.

Pregăteşte-te să iei parte la thriller-ul suprem cu spioni – misiunea ta este să elimini Shadow Client şi să-i deconspiri armata, dar după ce vei descoperi identitatea ţintei şi adevărul despre trecutul tău, nimic nu va mai fi la fel.

Lumea este arma ta: Doar în Hitman vei putea folosi orice element din mediu pentru a planifica şi executa asasinatul perfect – foloseşte-te de stealth, sabotaj sau orice altceva pentru a-ţi transforma creativitatea într-o armă mortală.

Cea mai bună experienţă Hitman de până acum: Hitman reactualizează experienţa asasinatelor – incluzând toate îmbunătăţirile aduse anterior, Hitman 2 adaugă un sistem nou de progresie şi alte îmbunătăţiri ale HUD/UI-ului pentru a te ajuta să devii un asasin şi mai periculos.

O lume a asasinatelor: Hitman nu doar că include o campanie nouă, misiuni noi şi ţinte Elusive, dar oferă şi mai mult conţinut live gratuit care îţi va testa creativitatea.

Noi modalităţi de a lovi: Include noi moduri şi modalităţi de a juca Hitman cu prietenii – joacă co-op împreună cu un prieteni sau concuraţi pentru a obţine cel mai mare scor în modul Assassination Race cu până la 16 jucători.