Descrierea produsului

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue este o compilatie care contine 3 experiente magice Kingdom Hearts, pe care nici un fan nu trebuie sa le rateze.

Aceasta colectie de aventuri contine: Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD Lansat în anul 2012, Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD este versiunea remasterizata a jocului Kingdom Hearts 3d Dream Drop Distance, disponibila pentru prima data pe console.

Protagonistii seriei, Sora si Riku sunt supusi examenului Mark of Mistery si sunt pregatiti pentru amenintarile urmatoare.

Actiunea specifica seriei Kingdom Hearts a evoluat, oferindu-le jucatorilor lupte rapide si libertate de explorare la viteza ametitoare.

Kingdom Hearts χ Back Cover (filmul) Un nou film la rezolutie HD care relateaza povestea misterioasa a Foreteller-ilor, facând legatura cu evenimentele ce s-au petrecut în primele parti ale seriei, expuse în cadrul jocului pentru dispozitive mobile Kingdom Hearts Unchained χ.

Un episod nou care face legatura cu povestea din Kingdom Hearts III, a carui actiune se desfasoara dupa evenimentele din Kingdom Hearts Birth by Sleep, jucat din perspectiv lui Aqua.