Descrierea produsului

Participa la urmarire! Lego City Undercover soseste pe generatia actuala si noua generatie de console, pentru prima data.

Într-unul dintre cele mai expansive jocuri Lego de pâna acum, jucatorii vor prelua rolul lui Chase McCain, un ofiter de politie care porneste într-o misiune sub acoperire în cautarea lui Rex Fury, un infractor notoriu care a evadat recent, pentru a pune capat seriei de infractiuni ale acestuia.

Aventura Lego din aceasta lume deschisa le permite atât fanilor cât si celor nou-veniti sa exploreze Lego City, o metropola prospera cu peste 20 de districte care asteapta sa fie explorate.

Acestea sunt pline cu hoti de masini care trebuie prinsi, vehicule care trebuie conduse, extraterestri malefici care trebuie capturati, conexiuni haioase cu filmele care trebuie descoperite, porci pierduti care trebuie salvati si, bineînteles, sute de articole de colectionat.

Cu peste 15 sarcini de îndeplinit, Lego City Undercover aduce laolalta stilul original de a povesti cu umorul clasic Lego pentru a crea o experienta distractiva pentru jucatori de toate vârstele.

Lego City Undercover este disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch.