Descrierea produsului

Un joc clasic de asociere, cu planse ilustrate cu diferite meserii.

Gaseste cele 4 cartonase corespunzatoare meseriei pe care ti-ai ales-o!

Regulament: Fii primul jucator care completeaza primul plansa de joc cu toate cartonasele potrivite. Amesteca cartonasele cu imagini si intoarce-le cu fata in jos in mijlocul zonei de joc. Incearca sa gasesti cat mai repede cele 4 cartonase corespunzatoare plansei tale de joc.

Caracteristici:

  • jocul antreneaza memoria si puterea de concentrare
  • imaginile viu colorate vor fi pe placul copilasilor
  • ii ajuta pe cei mici sa se familiarizeze cu diferite meserii (bucatar, medic, astronaut, pompier, politist, marinar) si elementele reprezentative ale acestora 
  • piese realizate din carton rezistent

Setul include:

  • 6 planse de joc cu meserii (bucatar, medic, astronaut, pompier, politist, marinar) 
  • 24 de cartonase cu elemente reprezentative pentru fiecare din cele 6 meserii 

Dimensiune ambalaj: 18 x 12 x 6 cm

Dimensiune plansa de joc: 16 x 10 cm

Dimensiune cartonas: 5 x 5 cm 

Varsta recomandata: 3 ani +

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.