Descrierea produsului

În urma lansarii record a NBA 2K16, franciza NBA 2K continua sa detina titlul de cel mai autentic joc video sportiv cu NBA 2K17.

Ca franciza la care “ar trebui sa aspire toate jocurile video sportive ” (GamesRadar), NBA 2K17 va duce jocul pe noi culmi si va continua sa estompeze frontiera dintre jocul video si realitate. JOCUL CEL MAI BUN DIN CLASA SA: 2K îti pune loviturile în mâini ca niciodata pâna acum.

Tacticile avansate de lovire îti ofera control complet asupra puterii si obiectivului perimetrului tau precum si abilitatea de a termina în interiorul terenului. USA BASKETBALL: Preia terenul ca Echipa SUA cu Antrenorul K pe tusa, sau retraieste gloria Echipei de Vis din ’92.

Câstiga cardurile USAB MyTEAM si echipeaza-ti Jucatorii (MyPLAYER) cu echipamentul oficial USAB. MyCAREER: Totu-i nou si totu-i despre baschet în 2K17 – si tu detii controlul. Performanta ta pe teren si deciziile referitoare la cariera conduc la rezultate diferite pe masura ce îti hotarasti calea printr-un fir narativ nou si captivant, care îl prezinta pe Michael B. Jordan.

În plus, noile comenzi ale jucatorilor îti ofera o suprematie incomparabila pe teren.

PREZENTARE: Cel mai realist si dinamic comentariu integrat în joc pâna în prezent ce se caracterizeaza prin cel mai mare talent prezentat adunat vreodata într-un joc sportiv, inclusiv noile adaugari Chris Webber, Steve Smith, David Aldridge & Brent Barry.

Pentru prima data într-un joc video sportiv, echipele prezentate se vor schimba de la un joc la altul pentru a asigura o experienta unica de fiecare data când jucati.

PRO-AM: Aduna-ti o echipa cu pâna la 10 jucatori pe tabela ta si personalizeaza-ti logo-ul, terenul si tricourile, sau alatura-te unui joc de colectare liber.

Treci de la Amatori la Elita pentru a obtine sponsori, modernizari ale arenei si alte bonusuri pe masura ce iei cele mai bune echipe din jurul lumii.