Descrierea produsului

Outlast Trinity conţine: - jocul Outlast 2 - jocul Outlast - DLC-ul Outlast: Whistleblower Outlast este o serie survival horror first person dezvoltat de Red Barrels.

Protagoniştii Outlast nu au abilităţi de luptă. Ei trebuie să fugă, să se ascundă sau să moară.

Singura lor armă este o cameră video pe care o folosesc pentru a înregistra evenimentele oribile la care sunt martori pe parcursul jocului.

Camera beneficiază şi de un mod night vision care îi va ajuta să exploreze mediile întunecate.

Eşti Blake Langermann, un cameraman care lucrează alături de soţia sa, Lynn.

Sunteţi jurnalişti de investigaţie, care îşi asumă orice risc pentru a descoperi poveşti de care ceilalţi nu au curajul să se apropie.

Urmăriţi o serie de indicii care încep cu o crimă imposibilă a unei femei însărcinate, Jane Doe.

Ancheta vă va purta în deşertul Arizona, într-o zonă atât de întunecată încât nimeni nu ar putea aduce lumina, iar corupţia este atât de răspândită încât singurul lucru normal pe care cineva l-ar putea face este să o ia razna.

Outlast a fost lansat în septembrie 2013, a fost descărcat de 4 milioane de ori, iar scorul înregistrat pe MetaCritic este 80%.

Clip-urile Youtube cu gameplay au generat peste 50 de milioane de view-uri.

În lanţul muntos din Colorado, teroarea aşteaptă în Mount Massive Asylum.

Casa demult abandonată a celor bolnavi psihic, acest azil a operat în secret... până acum.

Eşti Miles Upshur, un jurnalist independent care pătrunde în această facilitate, iar ceea ce vei descoperi este la graniţa terifiantă dintre ştiinţă şi religie, dintre natură şi ceva cu totul diferit. Singura ta scăpare este să afli adevărul teribil al azilului Mount Massive.

Outlast: Whistleblower este DLC-ul prequel al lui Outlast, lansat în anul 2014.

Vei prelua rolul lui Waylon Park, un inginer software, care le-a transmis un email mai multor jurnalişti din lumea întreagă, inclusiv lui Miles, la începutul jocului Outlast.