Descrierea produsului

Pro Evolution Soccer 2019 David Bekham Edition conţine:

- jocul Pro Evolution Soccer 2019

- carcasă metalică

- Premium agent (x20 săptămâni)

- 3 reînoiri de contracte (x20 de săptămâni)

- împrumut Philippe Coutinho (x10 meciuri) „The Power of Football” este mesajul cheie care se regăseşte în toate caracteristicile noi din Pro Evolution Soccer 2019, graţie angajamentului de a fi lansat exclusiv pentru sistemele de generaţie actuală.

PES recrează fotbalul aşa cum nu a mai fost văzut până acum, introducând compatibilitate 4K HDR pe toate platformele, care oferă efecte vizuale foto realiste şi mişcare autentică a jucătorilor.

Adevărata forţă PES stă în gameplay, care se concentrează pe impactul individualităţii jucătorilor, graţie mişcărilor şi statisticilor specifice.

În timp ce joci Pro Evolution Soccer 2019 vei experimenta abilitatea de la finalizare a lui Luis Suarez, uşurinţa cu care Philippe Coutinho îşi driblează adversarii şi acurateţea cu care pasează legendarul David Beckham.

În afara gazonului, licenţele şi modurile de joc vor suferi modificări, incluzând meniurile in-game care prind viaţă cu ligi noi, adăugate din lumea întreagă.

Acestea vor adăuga un nou nivel de profunzime modurilor myClub şi Master League care au fost reconcepute, oferindu-le utilizatorilor o experienţă şi mai complexă împreună cu gameplay-ul câştigător a numeroase premii.

Cu legende noi adăugate în line-up, o ediţie David Beckham exclusivă şi lansare în luna august, fanii PES se vor putea bucura de Puterea Fotbalului mai devreme ca oricând.