Descrierea produsului

Rayman, încoronat platformer-ul anului si câstigator a numeroase premii pentru realizari artistice si muzicale, vine pe consola Nintendo Switch prin Rayman Legends: Definitive Edition. Aceasta editie contine jocul Rayman Legends – 92 Metacritic pentru Wii U – dar si continut nou exclusiv.

Michel Ancel, creatorul Rayman, Beyond Good & Evil si Raving Rabbids îsi aduce creativitatea inovatoare pe aceasta platforma noua si captivanta. Jocul Rayman Legends: Definitive Edition va folosi pe deplin puterea si noile controllere Switch. Rayman, Globox si Teensies hoinaresc printr-o padure fermecata în momentul în care descopera un cort misterios, care ascunde o multime de picturi impresionante.

Dupa ce le privesc mai atent, acestia realizeaza ca fiecare dintre tablouri spune povestea unei lumi mitice. În timp ce-si concentreaza atentia asupra unei pictori care prezinta un tarâm medieval, acestia sunt trasi în tablou, intra în lumea medievala si încep o noua aventura.

Gasca simpatica trebuie sa alerge, sa sara si sa-si croiasca drum prin fiecare lume pentru a supravietui si pentru a descoperi secretele aflate în spatele fiecarei picturi.