Descrierea produsului

ÎMPUÅžCÄ‚TURILE CU CERNEALÄ‚ S-AU ÎNTORS, CU O SUMEDENIE DE NOUTÄ‚Å¢I Calamarii numiti Inkling s-au întors pentru a împusca cu si mai multa cerneala si pentru a revendica si mai multe recompense în acest joc shooter destinat echipelor cu 4 jucatori.

Pentru prima data, poti lua cu tine Razboaiele orgoliilor cu Sistemul Nintendo Switch si poti folosi oricare dintre stilurile de joc portabile ale consolei pentru actiune locala intensa cu mai multi jucatori. Poti forma chiar si echipe pentru si mai multa distractie cu 4 jucatori în Migratia somonilor!

Au trecut doi ani de la lansarea versiunii initiale a jocului Splatoon si tot atâtia ani s-au scurs si în Inkopolis! Este, deci, de asteptat ca tendintele în moda sa se fi schimbat, ca sa nu mai vorbim despre arme si echipament.

Foloseste noile arme cu tragaci dublu sau ramâi la echipamentul principal, cum ar fi încarcatoarele si rolele, acum regândite si cu posibilitati strategice noi. Ca întotdeauna Razboiul orgoliilor este distractia favorita a Inkling-ilor, dar nu se dau în laturi nici de la lupte cu clasament, exterminând Octarienii într-o campanie complexa cu un singur jucator si luptându-se cu Somonizii ca slujba deloc usoara, cu jumatate de norma! Indiferent de optiunea de joc, împroasca acasa sau în miscare cu Nintendo Switch. Sa fii cool nu a fost niciodata atât de distractiv!