Descrierea produsului

Vechea Lume rasuna în harmalaia bataliilor neîncetate.

Singura constanta este RÄ‚ZBOIUL! Un joc de strategie fantezist de proportii legendare, Total War: WARHAMMER combina o campanie întemeiata pe dependenta de a construi unui imperiu cu ajutorul unor batalii colosale, ce se petrec în timp real, toate instalate în lumea intensa si incredibila a Warhammer Fantasy Battles. Detii controlul asupra patru rase total diferite: Imperiul, Piticii, Contii Vampiri si Pieile Verzi, fiecare cu un caracter unic, cu unitati de front si stiluri de joc diferite.

Conduci fortele armate la razboi ca unul dintre cei opt lorzi legendari din lumea Warhammer Fantasy Battles, dotându-i cu arme legendare, armura si magie de lupta mortale; câstigate cu greu în lanturile vânatorii individuale.

Pentru prima data într-un joc Total War, mânuieste furtuni cu puteri magice pentru a te ajuta în lupta si îndreapta-te catre cer cu ajutorul creaturilor zburatoare, de la dragoni feroce si balauri pâna la vulturi gigantici.

Sute de ore de joc te asteapta la începutul unei noi epoci. Total War: WARHAMMER aduce la viata o lume a eroilor legendari, monstri falnici, creaturi zburatoare, furtuni de puteri magice si batalioane cu razboinici de cosmar.

Mai mult, acest titlu va putea fi combinat cu doua viitoare instalari independente si pachete aditionale de continut pentru a crea cea mai vasta experienta Total War de pâna acum.

O trilogie epica de titluri ce vor redefini jocurile fanteziste de strategie.