Descrierea produsului

Dupa succesul predecesorilor sai, Ubisoft prezinta cu mândrie Trackmania Turbo, cea mai noua lansare din serie dezvoltata de Nadeo, acum pentru prima data pe console de noua generatie pentru sistemele PlayStation 4 si Xbox One, precum si pe PC.

Cu peste 21 de milioane de jucatori pe 5 continente, Trackmania este masina matchbox fantezie la scara mare perfecta, în care totul tine de urmarirea irezistibila a timpului de cursa perfect.

Cu Trackmania Turbo, descopera experienta uluitoare a cursei contra cronometru cu pesste 200 de circuite ametitoare amplasate în 4 medii frumoase, fiecare cu propriul stil de joc.

Vei fi captivat de universul jocurilor de curse Trackmania Turbo datorita graficii inovatoare, unei noi directii artistice bazata pe elementele culturii curselor si jocului "usor de deprins, greu de stapânit".

Extrem de apreciat, Trackmania Turbo îti poate oferi o experienta de joc diversificata combinând cursele de tip arcada cu trusa de scule excelenta pentru construirea circuitelor: datorita Trackbuilder-ului revazut si usor de folosit, vei putea crea un numar infinit de circuite ingenioase.