Jucarie Carticica Taf Toys Sentimentele Mele

62Lei

Jucarie Carticica Taf Toys Sentimentele Mele

Cod: 12545
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-1 ani
Pentru: Baieti si Fetite

O carte moale cu doua fete, care poate fi pozitionata in doua variante pentru doua etape de dezvoltare. Aceasta carte ii prezinta copilului cinci expresii esentiale: fericit, trist, somnoros, flamand si surprins. Identificarea gamei de emotii ajuta la promovarea inteligentei emotionale si a interactiunii copil-parinte in timp ce explorezi activitatile jucause. Bebelusul tau se va distra din plin explorand diferite texturi si ilustratii distractive cu jucaria inovatoare My Feelings Crinkle Toy. Poate fi jucat pe podea, atunci cand va plimbati afara sau in picioare, ceea ce va va incuraja copilul sa exerseze timpul pe burta. Pentru o dezvoltare mai usoara si o crestere mai usoara a parintilor!

Caracteristici:

Ilustratiile dulci ii introduc pe bebelusi la expresiile faciale, incurajandu-i sa identifice o serie de emotii, intarindu-le astfel inteligenta emotionala.

Jucaria inovatoare prezinta, de asemenea, imagini cu contrast ridicat, care vor incanta ochii in curs de dezvoltare ai bebelusilor mai mici, in timp ce partea viu colorata este ideala pentru etapele ulterioare de dezvoltare.

Aceasta jucarie poate fi jucata pe podea sau de sine statatoare, asigurandu-se ca este un ajutor fantastic pentru a-i incuraja pe bebelusi sa-si exerseze abilitatile in timpul burticii, intarind la randul lor muschii capului, gatului si umerilor.

Folositi pozitia plata pentru a incuraja copilul sa experimenteze senzatia de tesatura sifonata folosind mainile sau picioarele in timp ce isi dezvolta abilitatile motorii grosiere.

Ilustratiile colorate si adorabile stimuleaza interactiunea parinte-copil si inteligenta emotionala a bebelusului.

Pe masura ce copilul creste si se dezvolta, ii va placea sa exploreze activitatile jucause si texturile incretite ale Jucariei Crinkle My Feelings, care ii vor ajuta dezvoltarea senzoriala si abilitatile motorii.

Jucaria este usoara si usor de pliat si include chiar si inele de plastic, astfel incat sa poata fi atasata la carucioare, scaune auto si patuturi!

Dimensiune: 44,0 cm x 33,0 cm.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!