Descrierea produsului

Trenuletul clasic de lemn este acum mult mai vesel datorita blocurilor colorate si personajelor Baby Einstein pe care bebelusul le poate combina in vagoanele trenului.

 

Lasa-l pe micul conducator sa isi foloseasca imaginatia si sa isi croiasca singur drumul in timp ce se joaca cu trenuletul Baby Einstein Discovery Train.

 

Creat in colaborare cu Hape, trenuletul plin cu pasageri Baby Einstein, sustine imaginatia infinita a copiilor; oferindu-le loc suficient unde sa isi dezvolte spiritul curiozitatii.

Urmareste-i cum descopera relatiile dintre diferite obiecte, cladind cuburi de lemn si pastrandu-le echilibrul.

Piesele durabile, facute din lemn, ii vor asigura ore intregi de distractie si aventuri pentru cel mic si prietenii sai Baby Einstein.

Caracteristici:

Un tren infinit de distractie si aventuri;

Culori noi, in premiera pe diferite piese;

Incurajeaza functiile motorii;

Construit din piese durabile si sigure pentru bebelus;

 

Despre Baby Einstein:

Istoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani, cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica.

Produsele au evoluat de-a lungul timpului, insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.

Ce le deosebeste de alte jucarii?

Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor!

Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte, muzica, arta, limbaj, forme, elemente din natura, iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un 'Baby Einstein'!

Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative, iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila.

Toate aceste caracteristici unice, fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului.