Descrierea produsului

Aceasta maimutica de plus de la sigikid face parte dintr-o colectie de jucarii educative menite sa ii incurajeze pe copii sa experimenteze noi activitati si sa observe relatia cauza-efect prin joaca. Designul prietenos si usor de recunoscut si culorile vesele de pe hainutele lui fac din acest animalut prietenul ideal de joaca, plimbare si somn al celor mici. Maimutica de plus are toate accesoriile necesare pentru ca jocurile de rol sa fie mai interesante ca oricand: hanoracul cu fermoar si gluga, pantaloni cu capsa si incaltari pufoase cu sireturi si scai. Copiii invata mai usor sa se imbrace singuri experimentand cu accesoriile acestei simpatice jucarii, astfel ca legarea propriilor sireturi sau inchiderea fermoraselor si a capselor vor fi mult mai simple.  

Jucaria maimutica este realizata din poliester si este umpluta cu fibra de poliester la interior. Ea este recomandata copilasilor inca din primele luni de viata. Poate fi spalata la 30°C.

sigikid este o companie germana de familie care produce jucarii pentru copii de 0 - 6 anisori din 1948. Materialele alese cu grija pentru confortul si siguranta celor mici, designul original al plusurilor si ingeniozitatea jucariilor cu activitati de la sigikid sustin misiunea companiei de a crea lucruri frumoase, educative si memorabile pentru copii.