Descrierea produsului

Jucarie de plus muzicala, Jollein Ursulet, gri

Atunci cand bebe se joaca, este de datoria noastra sa ii oferim jucarii calitative si sigure pentru el. Pe langa momentele de amuzament, jucariile ajuta la dezvoltarea celui mic inca de la cele mai fragede varste fiind concepute pentru fiecare etapa a dezvoltarii acestuia. Fleximo a selectat atent o gama de produse ce se remarca prin calitate, design si care sunt certificate pentru siguranta copiilor.

Jucariile de plus muzicale ajuta la stimularea atentiei celui mic linistindu-l cu ajutorul melodiilor. Materialele din care sunt confectionate jucariile sunt foarte importante precum si vopselurile folosite la colorarea tesaturilor, fiind de datoria noastra sa le alegem pe acelea care sunt sigure pentru copii.

Jollein este un brand olandez infiintat inca din anul 1973, cu o impresionanta gama de accesorii textile pentru copii. Designerii lanseaza in fiecare an colectii noi inspirandu-se din tendinte actuale: culori, imprimeuri si materiale, o caracteristica principala a tuturor articolelor fiind functionalitatea.