Descrierea produsului

Jucarie de plus Organic Dog Patchwork. Acest catelus de plus de la sigikid face parte din colectia Organic de jucarii versatile realizate din materiale naturale precum bumbacul organic sau lana. Pentru ca are un chip simpatic si hainute moi si viu colorate, catelusul este prietenul de joaca, plimbare si somn al celor mici. Diversitatea culorilor si a modelelor dezvolta simturile celor mici si le starneste curiozitatea, iar materialele naturale fac aceasta jucarie potrivita chiar si pentru bebelusi, pielea sensibila a acestora bucurandu-se de atingerea fina a jucariei.

Catelusul este realizat din bumbac organic si este umplut cu lana, ceea ce il face pufos si placut la atingere, numai bun de imbratisat. Jucaria este recomandata copilasilor inca din primele luni de viata. Poate fi spalata la 30°C.

sigikid este o companie germana de familie care produce jucarii pentru copii de 0 - 6 anisori din 1948. Materialele alese cu grija pentru confortul si siguranta celor mici, designul original al plusurilor si ingeniozitatea jucariilor cu activitati de la sigikid sustin misiunea companiei de a crea lucruri frumoase, educative si memorabile pentru copii.