Descrierea produsului

Girafa de plus de la sigikid face parte din colectia PlayQ de jucarii versatile cu activitati menite sa le dezvolte celor mici simturile si sa incurajeze joaca dinamica si educativa.

Pentru ca are un chip simpatic si hainute viu colorate, girafa este prietena de joaca, plimbare si somn a celor mici, iar accesoriile o fac si mai interesanta

Cerculetul cu rizuri este perfect pentru rontait atunci cand ies dintisorii de lapte, iar zornaitoarea si folia fosnaitoare incorporate ii amuza pe copilasi cu sunete simpatice. 

Girafa este realizata din bumbac si plus din microfibra si este umpluta cu fibra de poliester la interior. Jucaria este recomandata copiilor inca din primele luni de viata. Poate fi spalata la 30°C.

sigikid este o companie germana de familie care produce jucarii pentru copii de 0 - 6 anisori din 1948. Materialele alese cu grija pentru confortul si siguranta celor mici, designul original al plusurilor si ingeniozitatea jucariilor cu activitati de la sigikid sustin misiunea companiei de a crea lucruri frumoase, educative si memorabile pentru copii.