Descrierea produsului

Setul Plugo Stem Pack contine cele mai populare kituri Plugo - Count, Link si Letters. Are inclus 1 gamepad, 3 kituri de joc interschimbabile si 1 aplicatie. Aplicatia Plugo are 15 jocuri interactive si peste 750 de niveluri care fac ca invatarea STEM sa fie foarte distractiva (fara achizitii in aplicatie).

Pachetul 3-in-1 SHIFU PLUGO combina cele mai populare trei kituri STEM alimentate de AR(realitatea augmentata) - Plugo Count pentru a invata matematica, Plugo Letters pentru a scrie si invata cuvinte noi si Plugo Link pentru a rezolva puzzle-uri cu blocuri magnetice. Invatare prin joc!

Plugo Link - Construieste structuri folosind legaturile magnetice si echilibreaza-le pe gamepad pentru a rezolva probleme distractive, pline de povestiri si personaje super dragute.

Plugo Count - Plugo Count reinventeaza matematica cu jocurii captivante care ii ajuta pe copii sa inteleaga si sa se indragosteasca de cifre. Acesta combina activitati nelimitate care ii pun pe copii in diferite situatii palpitante, care isi testeaza abilitatile matematice si fac numerele distractive.

Plugo Letters - Invata sa citesti, mareste-ti vocabularul si imbunatateste gramatica cu jocuri interactive. Plin de povesti, personaje, poezii si puzzle-uri pentru a face invatarea super distractiva!

Aplicatia Plugo - descarcati aplicatia gratuita Plugo si descoperiti 15 jocuri interactive si peste 750 de niveluri care fac invatarea super distractiva (fara achizitii in aplicatie). Jocurile sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor de invatare ale copiilor, in functie de varsta lor.

Jucarie STEM- Plugo este conceput pentru a stimula elementele esentiale ale conceptului STEM, cum ar fi creativitatea, abilitati lingvistice, de citire, de intelegere, matematica, gandirea critica, abilitatile de rationament si inteligenta spatiala la copii.

Setul include - Pachetul contine 3 truse Plugo (Count, Link si Letters) si 1 Plugo Gamepad. Gamepad cu suport pentru fixarea tabletei pe suprafata magnetica. Descarcati gratuit aplicatia Plugo din App Store sau Play Store si incepeti.

Compatibilitatea dispozitivului - iOS - iPad 3 si versiuni ulterioare, iPad mini 2 si versiuni ulterioare, iPad Air 1 si versiuni ulterioare, iPad Pro 9. 7 si 10. 5 inch, iPhone 6 si versiuni ulterioare;Android - Tablete si smartphone-uri Samsung, 2015 sau mai noi, cu mai mult de 2 GB RAM, dispozitive - Kindle Fire 7 - 2019, fire 8 - 2018 si mai noi (Fire 10 nu este acceptat).

Premiat international Moms Choice, Tillywig Brain Child, Brain Toy si altele.

4 motive pentru a alege Plugo Stem Pack - Count, Letters si Link

Invata matematica prin povesti - Rezolvati provocarile matematice cu sarcini si povestiri interactive in fiecare zi. Jocuri si puzzle-uri care va vor ajuta sa va indragostiti de numere

Imbunatateste vocabularul si gramatica - Invata sa scrii cuvinte noi, dezvolta concepte gramaticale precum substantive, verbe, vocale, sinonime si multe altele.

Rezolva puzzle-uri cu blocuri - Blocurile de constructii clasice se intalnesc cu jocul digital modern. Provocarile constau in gasirea de solutii creative si construirea de structuri stabile cu blocuri magnetice.

Aplicatie distractiva si interactiva - Aplicatia Plugo vine cu cate 5 jocuri si peste 250 de niveluri pentru fiecare dintre cele 3 truse. Un total de 15 jocuri cu peste 750 niveluri.

Compatibilitate - Dispozitivul dvs devine un portal magic! Aplicatia Plugo functioneaza cu toate kiturile Plugo (fara achizitii in aplicatie): iOS - iPad 3 si versiuni ulterioare, iPad mini 2 si versiuni ulterioare, iPad Air 1 si versiuni ulterioare, iPad Pro 9. 7 si 10. 5 inch, iPhone 6 si versiuni ulterioare, Android - Tablete si smartphone-uri Samsung, 2015 sau mai noi, cu mai mult de 2 GB RAM, dispozitive - Kindle Fire 7 - 2019, fire 8 - 2018 si mai noi (Fire 10 nu este accepta

Jucarie educativa Plugo Stem Pack Count, Letters si Link sistem interactiv bazat pe realitatea augmentata Shifu

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra