Descrierea produsului

Iepurasul Peter este personajul indragit si fara varsta creat de Beatrix Potter, scriitor si grafician britanic. Nascuta in anul 1866, aceasta a avut parte de o copilarie la tara, ceea ce a apropiat-o foarte mult de natura si a pus-o in contact cu o multime de animale, inclusiv cu iepurasi, soricei si broscute. Dupa iepurasul ei, Peter, a creat si numit prima carte, “The Tale of Peter Rabbit” (“Povestea iepurasului Peter”), carte publicata in alb si negru pentru prima data in anul 1901. De-a lungul carierei, a publicat peste 23 de carti, vandute in mai mult de 150 milioane de exemplare.

Peter este innebunit sa se strecoare pe sub poarta si sa intre astfel in gradina d-lui McGregor pentru a rontai cateva ridichi delicioase. Ce iepuras obraznic!

Cubul interactiv Peter Rabbit  tine mainile mici ocupate si ajuta la dezvoltarea timpurie a abilitailor copiilor. Confectionat din plus foarte moale, cubul poate fi strans cu usurinta si este conceput pentru a stimula toate simturile celor mici. Prin explorarea cubului se descopera diferite texturi, placute la atingere pentru copii. Cubul interactiv are, de asemenea, o oglinda speciala pentru cei mici si manere laterale, urechi a putea fi apucat si explorat mai usor, un buzunar lateral cu un iepuras Peter, zornaitoare incorporata si texturi diferite.

Potrivit inca de la nastere, cubul interactiv incurajeaza copiii sa isi foloseasca mainile pentru miscari precise si ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii fine.

  • 6 fete cu texturi diferite, sunete si activitati.
  • Confectionat din plus moale si material textil.
  • Dimensiuni: 14 x 14 x 14 cm.
  • Varsta recomandata: 0+ ani.

Jucarie interactiva din plus Peter Rabbit

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra