Descrierea produsului

Aceasta broscuta de plus de la sigikid este o jucarie muzicala clasica pe care copiii o indragesc de la prima imbratisare. Fie ca ajunge sa fie prietenul pufos cu care cei mici dorm linistiti, fie partenerul de plimbare preferat, animalutul acesta simpatic este o jucarie de care cei mici se ataseaza si o pastreaza multi ani dupa ce cresc mari.

Atunci cand trag de micul maner rosu al jucariei de plus, copiii aud o melodie linistitoare timp de 2.5 minute. Broscuta este realizata din bumbac si plus din microfibra si este recomandata copilasilor inca din primele luni de viata. Jucaria poate fi spalata manual la 30°C dupa scoaterea mecansimului muzical din interior prin deschiderea micului fermoar de siguranta

sigikid este o companie germana de familie care produce jucarii pentru copii de 0 - 6 anisori din 1948. Materialele alese cu grija pentru confortul si siguranta celor mici, designul original al plusurilor si ingeniozitatea jucariilor cu activitati de la sigikid sustin misiunea companiei de a crea lucruri frumoase, educative si memorabile pentru copii.