Descrierea produsului

Baby Einsten a pregatit scena pentru prima capodopera a celui mic!

Prin imbinarea muzicii si a ingineriei, aceasta jucarie il tine ocupat pe micul maestru pe masura ce schimba modalitatile de joaca - pentru rezultate surprinzatoare.

Urmareste-l in timp ce exploreaza noi melodii si foloseste personajele vesele Baby Einstein, pentru a crea diferite instrumente.

Fiecare alegere pe care o va face, creaza noi reactii precum: sunete captivante, lumini colorate care clipesc si se misca pe ritmurile muzicii.

Prin actionarea manetei mari sau prin apasarea butonului albastru, Einstein va crea un spectacol cum nu s-a mai vazut sau auzit.

Poti ajusta volumul mai tare sau mai incet sau il poti opri atunci cand nu este folosit. Tu si bebelusul va veti bucura de o experienta muzicala inedita, gratie difuzoarelor de calitate superioara.

Creat sa creasca alaturi de bebelus, muzica va danui pentru multi ani!

Caracteristici:

  • Muzica si ingineria creaza cele mai mari hituri ale bebeluslui, stimulandu-i creativitatea si curiozitatea;

  • Mecanismele cu personaje creaza sunete instrumentale;

  • Maneta mare va activa simfonia bebeluslui;

  • Il ajuta pe cel mic sa se mentina captivat, dezvaluidu-i mereu modalitati noi de joaca si sunete neasteptate;

  • Deciziile bebeluslui fac jucaria sa lumineze, bebelusul exersand astfel relatia cauza-efect;

     

Despre Baby Einstein:

Istoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani, cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica.

Produsele au evoluat de-a lungul timpului, insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.

Ce le deosebeste de alte jucarii?

Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor!

Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte, muzica, arta, limbaj, forme, elemente din natura, iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un 'Baby Einstein'!

Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative, iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila.

Toate aceste caracteristici unice, fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului.