Descrierea produsului

Jucarie papusa nou-nascut RealLife baietel

Papusa nou-nascut cu detaliile, anatomia,si postura unui bebelus adevarat, este o optiune excelenta pentru foarte multe activitatii educative pentru copilul dumneavoastra. Aceasta jucarie este imediat indragita si iubita de copii.

Dimensiune:38 cm

Dimensiune ambalaj:21*39*17

Varsta:2+

Un bebelus de jucarie pentru copii de un realism deosebit care reda cu o fidelitate exceptionala trasaturile generale si postura unui nou-nascut. Esti pregatit sa primesti un fratior cuminte acasa? Poti trece in certificatul de nastere numele parintilor, iar pe bratara de la manuta poti trece numele fratiorului de jucarie.

Prezenta acestui bebelus de jucarie transmite o traire speciala inducand sentimentul de realitate.

Aceasta jucarie bebelus nou-nascut, are o expresivitate speciala, detaliile fiind uimitor de fidele comparativ cu realitatea.

Jucaria bebelus nou-nascut poate avea un rol deosebit de important in pregatirea aparitiei in familie a unui nou membru, nou-nascutul pe care " barza" urmeaza sa-l aduca in curand. Este semnificativ a se lua in considerare rolul psihologic determinant pe care aceasta papusa bebelus il poate avea in dezvoltarea psihica a unui copil cat si pentru construirea armonioasa a relatiilor din familie.

Jucarie pentru copii cu puternice valente educative.