Descrierea produsului

Pip - pinguinul este o jucarie de plus dragalasa si foarte moale, umpluta cu un amestec de seminte de levantica si in, selectate cu atentie .

Sunt dovedite stiintific beneficiile lavandei pentru inducerea unei stari de calm si liniste, fapt ce i-a inspirat pe cei de la Zazu Kids sa combine, intr-un mod unic, placerea simtului tactil ( jucaria este fabricata dintr-un material de plus foarte delicat si placut la atingere ) cu relaxarea indusa olfactiv de levantica .De asemenea, se stie ca lavanda folosita ca aromatizant al atmosferei, ajuta la imbunatatirea calitatii somnului, la improspatarea aerului si alunga insectele nedorite .
Se poate folosi atat acasa, cat si in deplasare, ajutand copilul sa se relaxeze si sa se familiarizeze mai usor intr-un mediu nou . Totodata, aromoterapia cu levantica, oferita de jucaria de plus Zazu, permite o tranzitie mai usoara de la timpul petrecut in mod activ, la un somn natural si odihnitor .

Saculetul cu seminte de in si levantica are rol terapeutic, putand fi incalzit (in cuptorul cu microunde )sau racit( la frigider )astfel :

- atunci cand este incalzit, plusul cu levantica poate fi folosit pentru calmarea afectiunilor digestive, pentru incalzirea mainilor sau picioarelor, pentru relaxare si inducerea starii de somn profund, etc.

- atunci cand este racit poate fi folosit pentru calmarea durerilor provocate de mici lovituri, entorse, dureri de cap, pentru un somn racoros, etc.

  • Pentru un plus de aroma, detasati saculetul cu levantica de jucaria de plus, amestecand usor semintele din interior.

  • Mirosul de levantica persista pana la 5 ani ;

  • Recomandare : 0 luni - adulti ( pentru copii cu varsta pana la 6 luni este recomandat a se pozitiona langa patut, pentru ca bebelusul sa poata beneficia de un somn relaxant si linistit);

  • Mirosul de levantica nu are contraindicatii ;

  • Recomandat in calatorii si deplasari .

  • Saculetul de panza densa de bumbac, din interiorul plusului este umplut cu seminte de in - ce mentin temperatura dorita o perioada mai indelungata si seminte de lavanda - pentru relaxare si aromoterapie.

  • Jucaria de plus se poate spala si igieniza, dar numai dupa ce saculetul cu seminte de la interior a fost detasat.

  • Saculetul interior, cu seminte nu se spala ! Panza saculetului se curata cu o carpa uscata.

  • Dimensiune saculet cu seminte : 20 x 20 cm

  • Dimensiune aproxim. plus : 25 x 13 cm

Instructiuni suplimentare :

Pentru incalzirea saculetului la cuptorul cu microunde, va rugam sa respectati recomandarile de mai jos :

Pt 600-800W - Timp maxim de incalzire : 90 sec.

Pt 850-1000W - Timp maxim de incalzire : 60 sec.