Descrierea produsului

La Lansinoh produsele au fost concepute pentru a oferi mamei si copilul cel mai bun start in noua lor viata impreuna; prin crearea acestui pachet pachet cadou am luat munca grea din cumparaturi pentru viitoarele mamici, cu tot ce au nevoie pentru a le sprijini in minunata calatorie a alaptatului.

Ca o mama sau viitoare mamica, veti avea multe intrebari despre produse, astfel incat gasirea unui brand in care sa puteti avea incredere este dificila; dupace am sustinut mamele in ultimii 35 de ani, stim exact de ce ai nevoie.

Pompa de san manuala

Pompa noastra manuala pentru san Lansinoh ofera o optiune portabila si convenabila pentru femeile care alapteaza si care doresc sa se colecteze discret si confortabil in timpul deplasarii. Conceput pentru a fi usor de utilizat, cu un comutator simplu din partea de sus a manerului va permite sa comutati intre fazele de „stimulare” si „colectare”. Rapid si usor de utilizat, asamblat si curatat; simplu si usor de curatat, asamblat si de utilizat.

HPA® Lanolin crema x 10 ml

HPA® Lanolin a fost dezvoltat pentru mamele care alapteazapentru a calma si proteja sfarcurile inflamate si crapate. Sfarcurile inflamate sunt foarte frecvente in timpul alaptarii si poate fi adesea un rezultat al pozitionari incorecte a copilului la san. In timp ce este vital pentru a abordam cauza acestui lucru, HPA® Lanolin s-a dovedit ca ajuta la calma si proteja sfarcurile inflamate sau crapate.

Premiat cu Double GOLD la Premiile Mother & Baby 2020

Tampoane pentru san x 24 buc

Tampoanele noastre de san de unica folosinta cu blue lock™ sunt confortabile, ultra-absorbante si concepute pentru a se potrivi tuturor marimilor sanilor. Aceste tampoane asigura pentru mamele care alapteaza senzatie de uscare, zi sau noapte, si cu absorbanta lor ultra noi pot detine pana la 20x propria greutate. Doua benzi antiderapante pentru potrivire sigura si pentru a mentine fiecare tampon in loc. Design discret, natural conturat, fara buchete sau incretiri. Ambalate individual si de unica folosinta pentru igiena.

Pungi de stocare lapte matern x 25 buc

Pungile de depozitare a laptelui matern Lansinoh sunt ideale pentru depozitarea laptelui matern colectat in frigider sau congelator si au un top de rupere igienic si sigur. Pungile au, de asemenea, laterale dublu sigilate pentru rezistenta suplimentara si sunt pre-sterilizate, acestea sunt, de asemenea, fara BPA / BPS, astfel incat nici o substante nocive pot contamina laptele matern stocat. Fermoarul dublu ofera un sigiliu securizat, iar designul usor de turnare reduce la minimum sansele de scurgeri – exista chiar si un spatiu pentru a nota data colectarii si o data de "utilizare pana la". Puteti pune punga noastra de stocare a laptelui matern de la orice pompa de san Lansinoh. Puneti punga de stocare peste gatul pompei si trageti in jos pana la linia alba de deasupra logo-ului pentru a se fixa

 

Pachetul contine:

  • Pompa de san manuala Laninoh
  • HPA® Lanolin crema x 10 ml - Lansinih
  • Tampoane pentru san x 24 buc - Lansinoh
  • Pungi de stocare lapte matern x 25 buc - Lansinoh

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Kit alaptare cu pompa manuala Lansinoh

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra